Samsunspor Kulübü'ndan yapılan açıklamada, "Doğuştan Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası olan minik taraftarımız Doruk Efe Taşdemir, tesislerimizde konuğumuz oldu.
Tüm takım oyuncularımızın imzaladığı Samsunspor forması, kaptanımız Zeki Yavru tarafından Doruk Efe’ye hediye edildi. Zeki Yavru ve oyuncularımız, minik taraftarımızla yakından ilgilenerek onunla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Samsunspor ailesi olarak Doruk Efe’nin yüzündeki mutluluğa ortak olmak bizler için büyük bir gurur kaynağı. Minik taraftarımıza sağlık ve mutluluk dolu günler diliyoruz." denildi.
SPOR
Yayınlanma: 10 Ocak 2025 - 11:32
DMD Hastası Doruk Efe'ye Samsunsporlu Futbolculardan İmzalı Forma
Samsunspor kulübünden yapılan açıklamada Doğuştan Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası olan minik taraftar Doruk Efe'nin misafir edilerek Efe'ye imzalı forma edildiği belirtildi.
SPOR
10 Ocak 2025 - 11:32